Családi ház Eladó Szeged - Tápé kedvelt részén eladó ház

122 m2Alapterület 4 Szoba
92 000 000 FtÁr
359595Azonosító
További adatok

507 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

16 m2 Erkély/terasz

Hőszivattyú Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2023 Építés éve

ELADÓ CSALÁDI HÁZ TÁPÉN

Az ingatlan Szeged-Tápé kedvelt, jó közlekedési adottságokkal rendelkező részén található, csendes, nyugodt övezetben.Óvoda,iskola,bolt, játszótér elérhető közelségben.

Az egybefüggő, közművesített telek mérete 1014 m2, melyre két önálló, egymástól jól elszeparált, magas minőségű családi ház épül. Ez a szóban forgó ingatlan, az utcafronti épület,amely felújításra és bővítésre kerül, maximálisan igazodva a mai kor igényeihez. Hőszigetelt homlokzattal, korszerű műanyag nyílászárókkal, hőszivattyúval és napelemes rendszerrel.

Az épület áttervezése során fő szempont volt, hogy tágas, jól átgondolt terek kerüljenek kialakításra, ezért a privát, 3 hálószobával rendelkező intim, pihenő zóna jól elkülönül a vendégek fogadására is alkalmas amerikai konyhás nappalitól.
A házba belépve egy nagyméretű előszoba-közlekedőbe érkezünk, mely az épület központi részét képezi, rengeteg tárolási lehetőséget biztosítva. Innen nyílik a külön WC helyiség,a tágas fürdő, a hálók és a szinteltolásos, modern nappali-konyha-étkező is, ahol még kialakításra kerül a kamra és a gépészeti helyiség. Az épület ezen része teljesen új építésű.
A nappaliból tudunk kilépni a privát kertrésszel rendelkező teraszra, mely nyaranta ideális helyszín pihenésre, étkezésre.
Az ingatlanhoz tartozik még egy hátsó kertrész is,mely jól elkülönül a másik lakóháztól, ezzel is egy intimebb teret biztosítva akár családi-baráti összejövetelekhez.

Az épület emelt szintű szerkezetkész állapotban kerül megépítésre, értékesítésre. Igény szerint van lehetőség a kulcsrakész befejezésre,mely egy további megállapodás részét képezi.

A várható befejezés 2024 ősze.

További információért keressen bizalommal!
Veres Tünde

Veres Tünde

Hívjon bizalommal

+36-30-260-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belvárosi Ingatlaniroda

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok