Családi ház Eladó Szeged - Tápén új építésű ház eladó

106 m2Alapterület 2 + 2 Szoba
107 700 000 FtÁr
359597Azonosító
További adatok

506 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

26 m2 Erkély/terasz

Hőszivattyú Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2024 Építés éve

ELADÓ CSALÁDI HÁZ TÁPÉN

Az ingatlan Szeged-Tápé kedvelt, jó közlekedési adottságokkal rendelkező részén található, csendes, nyugodt övezetben.Óvoda,iskola,bolt, játszótér elérhető közelségben.

Az egybefüggő, közművesített telek mérete 1014 m2, melyre két önálló, egymástól jól elszeparált, magas minőségű családi ház épül.

Ez a szóban forgó ingatlan, az udvari épület,mely a mai kor igényeihez maximálisan igazodva készül. 30 cm téglafal, 15 cm vastag , lélegző homlokzati hőszigeteléssel ellátva, korszerű műanyag nyílászárókkal, hőszivattyúval és napelemes rendszerrel.

A fölszint+tetőtér beépítéses épület tervezése során fő szempont volt, hogy tágas, jól átgondolt terek kerüljenek kialakításra, ezért a privát, 3 hálószobával rendelkező intim, pihenő zóna az emeleten kapott helyet, saját tágas fürdővel és külön WC helyiséggel, illetve egy szoba gardrób szobával kiegészítve, ami közvetlen a hálótérből nyílik.

A földszinten kap helyet a tágas amerikai konyhás nappali, egy lépcső alatti tároló, mely akár kamraként is tud funkcionálni, illetve az előszobából nyíló világos fürdő. A ház szerves részét képezi még a nagyméretű garázs is, melyből egy belső ajtón keresztül rögtön a lakótér előszobájába érkezünk. A garázsban kap helyet a gépészet is.

A nappaliból tudunk kilépni a privát kertrésszel rendelkező teraszra, mely jól elkülönül a másik lakóháztól, ezzel is egy intimebb helyszínt biztosítva nyugodt pihenésre, étkezésre, vagy akár egy kellemes családi-baráti összejövetelre.
A telekrész elkülönített, saját nagykapun keresztül megközelíthető.


Az épület emelt szintű szerkezetkész állapotban kerül megépítésre, értékesítésre. Igény szerint van lehetőség a kulcsrakész befejezésre,mely egy további megállapodás részét képezi.

A várható befejezés 2024 ősze.

További információért keressen bizalommal!
Veres Tünde

Veres Tünde

Hívjon bizalommal

+36-30-260-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belvárosi Ingatlaniroda

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok