Lakás (téglaépítésű) Eladó Baja - Klapka György utca

39 m2Alapterület 1 Szoba
19 000 000 FtÁr
367413Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet Földszint

Nincs Lift

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1960 Építés éve

Közös költség 5 000 Ft

Nyugati Tájolás

Eladó Baján a Klapka lakótelepen csendes, zöldre néző, napfényes, 39 nm-es földszintes lakás. A szoba belső felén egy gipszkarton fallal leválasztott háló sarok kapott helyet. A lakásban a nyílás zárók műanyagra lettek cserélve. A konyhában és a fürdőszobában a konvektoros fűtés kiiktatása után villany hősugárzós fűtőtestek lettek felszerelve. A folyosón a hatalmas beépített szekrény úgy lett kialakítva, hogy a szárítógép is helyet kapjon benne. A melegvizéről a konyhában felszerelt villanybojler gondoskodik. Nem nem Magas földszintes , teljesen földszinti lakás , amelyet 1 lépcső választ el az utca fronttól. Az ingatlan kialakítása és elhelyezkedése végett ajánlom mozgáskorlátozottaknak is.
Irányára: 19.000.000.- forint
Az összes magyar bank és biztosító teljes palettájával, teljes jogi , valamint földhivatali ügyintézéssel állok rendelkezésére. Az ingatlan teljes körű felújítás, kivitelezéshez szakértő munkatársakat biztosítunk.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is szívesen segítünk.

Kérem keressen bizalommal 06703266736
Szil Gabriella

Szil Gabriella

Hívjon bizalommal

+36-30-901-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belvárosi Ingatlaniroda

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok