Családi ház Eladó Nagylók - Nagylók központjának közelében

87 m2Alapterület 3 Szoba
59 900 000 FtÁr
368286Azonosító
További adatok

1525 m2 Telek

Udvari Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1987 Építés éve

Vásárláson gondolkodik? Ne habozzon! Használja ki az IGÉNYBE VEHETŐ családtámogatási lehetőségeket!

Vh-004085. Nagylókon központ közelében, 1525 m2-es gondozott, parkosított telken 1989-ben épült, 87 m2-es, nappali konyha étkező + 2 szobás minden igényt kielégítő, egyedi kialakítású és megjelenésű családi ház garázzsal, egy 12m2-es fedett és egy 38 m2-es fedett terasszal eladó.

Nagylókon Székesfehérvártól 39 kilométerre, Dunaújvárostól 29 kilométerre helyezkedik el.

Az egyszintes, tágas ingatlan, nyugodt, főútról könnyen megközelíthető övezetben található. Buszmegálló, óvoda, iskola, orvos… illetve a kereskedelmi, valamint a közintézmények 5 - 10 perc távolságra elérhetőek. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető!
A ház összközműves, 2022-ben teljes körűen felújításra került, ( új víz-villanyrendszer, burkolatok, nyílászárók, új konyha…) az épület Porotherm 30 tégla falazattal épült 10cm szigeteléssel. A tető héjazása cseréppel készült. A nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel, redőnnyel-rovar hallóval ellátottak. A fűtés gáz- illetve vegyestüzelésű kazánnal biztosított, radiátoros hőleadással. Ezeken kívül a kellemes hőmérsékletről 1 db hűtő-fűtő klíma gondoskodik.. A burkolatok magas minőségű járó lapok, illetve a szobákban laminált padló. Az ingatlan kamerarendszerrel és riasztóval ellátott.

Az ingatlan elosztását tekintve, 1 szintes 87nm hasznos alapterületű:
- Földszint: szélfogó, előszoba, amerikai konyhás nappali, 2 szoba (az egyik gardrób szobával), spájz, fürdő wc-vel zuhannyal. 12 m2-es hátsó terasz jakuzzival, 38m2-es első fedett pihenő terasz

A ház rezsije rendkívül alacsony köszönhető a 3,7 Kw –os szaldós napelem rendszernek.

A ház alápincézett, itt található a betonozott 26m2-es kazánház, tárolók, és a 24m2-es földes pince. Az utcafronti bejutás elektromos kapun keresztül biztosított.
A telek térkövezett, parkosított, kialakításra került egy hangulatos kert. A hátsó elkerített részben különböző tárolók találhatóak, valamint egy fákkal beültetett terület.

Eladási irányár: 59,9 M Ft

Ideális választás mindenki számára, legyen szó állandó lakhatást választó családoknak, vagy pihenni, vágyóknak egyaránt. A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, mind a kert, udvar, illetve a terasz területén. Nyugalmat sugároz, a mindennapos rohanások után.
AZ INGATLAN ALKALMAS A CSOK Plusz, Falusi CSOK, valamint piaci hitel IGÉNYBEVÉTELÉRE!


Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Szil Gabriella

Szil Gabriella

Hívjon bizalommal

+36-30-901-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belvárosi Ingatlaniroda

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek